Terug naar de homepage

Nuttige downloads
Formulieren
Werkwijze AOV
Koopsompolissen
Verdere dienstverlening
Werkwijze AOV advisering
    Wat is retourprovisie?    Wat en wie is MedFinD?    Voor wie is MedFinD?    Neem contact op
Printervriendelijke versie afdrukken.

De mensen achter MedFinD

    Piet Terpstra inmiddels 20 jaar werkzaam in de pensioenwereld startte zijn carrière bij een bank. Na diverse omzwervingen ging hij als accountmanager werken voor een pensioen-en levensverzekeraar. Als specialist in het individuele levensverzekeringsbedrijf kwam hij vaak in aanraking met de pensioenen van DGA’s en kaderpersoneel van bedrijven. Deze ervaringen stellen hem in staat voor u de juiste en op maat toegesneden pensioenoplossingen samen te stellen.

    Jan van Dijk volgde zijn Rechtenstudie in Leiden. Een combinatie van Fiscaal Recht en Bedrijfsrecht zorgden voor een brede basis voor de functie als adviseur. Een start als belastingadviseur bij diverse kantoren waaronder accountantskantoren leidde tot de stap naar de levensverzekeringsbranche. In de functie van manager van het fiscaal-juridisch bureau van een pensioen- en levensverzekeraar neemt hij afscheid van zijn laatste werkgever. Tenslotte verzorgt hij periodiek onderwijs op zijn vakgebied en is hij (mede)auteur van een aantal artikelen en boeken.

    Daarnaast kan MedFinD in voorkomend geval een beroep doen op andere expertise; bijvoorbeeld in geval van conflictbemiddeling, goodwillbepaling, hypotheken.

© 2004 - 2013, MedFind, Financiële Dienstverlening voor Medici