Terug naar de homepage

Nuttige downloads
Formulieren
Werkwijze AOV
Koopsompolissen
Verdere dienstverlening
Werkwijze AOV advisering
    Wat is retourprovisie?    Wat en wie is MedFinD?    Voor wie is MedFinD?    Neem contact op
Printervriendelijke versie afdrukken.

Wat is retourprovisie?

Retourprovisie is het systeem waarbij MedFinD als intermediair een groot gedeelte van haar beloning teruggeeft aan de premiebetaler. MedFinD rekent een lage vergoeding voor beheer, en keert iedere beloning boven dit bedrag uit als retour-provisie. Ons transparante systeem resulteert in de hoogste retourprovisie in de markt. Afhankelijk van het type verzekering en de omvang van de jaarlijkse premie kan dit systeem u honderden tot duizenden euro’s per jaar besparen. Zonder dat dit ten koste gaat van de uitgangspunten kwaliteit en voorwaarden. Er zijn slechts twee simpele spelregels van toepassing; wij keren uitsluitend uit naar een Nederlandse bankrekening én wanneer u ook het gehele volgend jaar een relatie bent bij MedFinD.

MedFinD geeft inzicht in haar verdiensten en daarmee ook in de provisie die verbonden is aan financiële produkten!
Heeft u reeds een bestaande arbeidsongeschiktheidsverzekering, welke is afgesloten voor 1 januari 2013 dan kan dit systeem eveneens gemakkelijk worden toegepast, alleen is het moment van ontvangst van retourprovisie afhankelijk van de huidige contractstermijn van uw verzekering. Stel dat uw contractstermijn afloopt per 31 december 2014. U kunt dan over het jaar 2015 rekenen op retourprovisie van MedFinD. Dit laatste kan eenvoudig met één handtekening worden gerealiseerd indien u vóór 1-11-2014 uw verzekeringsmaatschappij een intermediairwijziging verzoekt ten gunste van MedFinD welk verzoek u vindt bij formulieren.

Wilt u een vrijblijvende opgave wat retourprovisie in uw geval zou betekenen?
Ga dan naar formulieren, of direct naar het verzoek opgave retourprovisie.

Wij vragen u het formulier zoveel als mogelijk in te vullen en samen met een kopie van uw polisblad(en) te mailen naar info@medfind.nl

© 2004 - 2013, MedFind, FinanciŽle Dienstverlening voor Medici